Meteen naar de inhoud

Onze Gym

onze missie

Wij dagen jou uit!

Steeds meer mensen ervaren, jong en oud, dat boksen en kickboksen een geweldige sport is om te beoefenen. Het is natuurlijk goed voor je conditie, spierkracht en geeft voldoening maar het is ook een vormende sport; denk aan het opbouwen van discipline, beheersing, weerbaarheid, vertrouwen en zelfvertrouwen.

Video afspelen
Onze Trainers

Team Maach

Hoofdtrainer/eigenaar

Chaib El Maach

Ik ben Chaib El Maach. Hoofdtrainer en tevens Eigenaar van Martial Arts Centrum Helmond.

Hoofdtrainer/eigenaar

Chaib El Maach

Ik ben Chaib El Maach. Hoofdtrainer en tevens Eigenaar van Martial Arts Centrum Helmond.

Ervaren

Sportschool MAACH heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de vechtsport.

Professioneel

Onze trainers zijn professioneel en pedagogisch.

Gemotiveerd

Bij Sportschool MAACH werken we uitsluitend met zeer gemotiveerde vrijwilligers.

Proeflessen

Twee gratis proeflessen!

5/5
Trainen bij deze sportschool is een van de beste beslissingen die ik ooit heb genomen. Ik hou van de positieve sfeer tijdens de trainingen en de vriendelijke ontvangst.
Aldus een lid
vragen

Veelgestelde vragen

Ja, als U behoefte heeft aan een privétraining is dit mogelijk. U kunt zich hier aanmelden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met U op om de mogelijkheden met U te bespreken. 

Heeft U nog een vraag dan kunt U gebruik maken van onze contact pagina. Ook heeft U de mogelijkheid om uw vraag te stellen middels het contactformulier. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden. 

Ja, dat zijn ze echt! Door gebruik te maken van twee proeflessen, kun je deelnemen aan twee verschillende lessen. bv; 1 reguliere kickboksles en 1 bokszaktraining of lady’s only. Je hebt hierdoor een duidelijker beeld welke les het beste bij je past. ( je kan achteraf nog altijd switchen! )

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Fight Right Keurmerk; een vitale sportorganisatie
Eén herkenbaar en onderscheidend keurmerk, voor álle Fight Right clubs. Nederland ziet en ervaart zo dat in uw club vechtsport op een veilige en verantwoorde wijze wordt gegeven, binnen een goed pedagogisch klimaat en waar maatschappelijke betrokkenheid een belangrijke plek heeft. Het keurmerk zet uw club gelijk in de aandacht en daardoor wint het aan maatschappelijke kracht. Bovendien is het keurmerk een inspiratie voor andere clubs om ook aan de Fight Right criteria te voldoen. En draagt doorvoering van de criteria gegarandeerd bij aan een vitale sportvereniging!

Heb je het als ouder met kinderen tussen de 0 en 18 jaar financieel niet zo breed? dan kun je een beroep doe op het Kindpakket*. Neem daarvoor contact op met Stichting Leergeld Helmond. Deze stichting voert in opdracht van gemeente Helmond het Kindpakket uit. De medewerkers van Stichting Leergeld kunnen je precies vertellen waar je voor in aanmerking komt of bekijk HIER het verstrekkingenpakket.

Sport en bewegen, voor jong en oud, is onlosmakelijk verbonden met gezondheid. Bij een gezonde leefstijl is sport en bewegen immers een essentieel onderdeel. Gezonde voeding is dat ook en het ligt dan ook voor de hand dat daar in de kantine nadrukkelijk op wordt ingezet. Dat was in het verleden maar marginaal het geval, maar gezondere voeding in sportkantines wordt een steeds belangrijker en populairder onderwerp. Clubs doen, zeker wanneer het jongeren betreft, over het algemeen steeds meer moeite om leden in de kantine gezonder te laten eten en drinken.

Wij bieden U de mogelijkheid om gebruik te maken van leenspullen tijdens uw proeflessen. Wij verwachten dat U bij eventuele inschrijving zelf zorg draagt voor uw eigen spullen. Wij zien het ter beschikking stellen van leenmateriaal als een extra service en willen deze service voor zoveel mogelijk toekomstige leden beschikbaar blijven houden.

in het centrum van helmond

Bezoek Ons!

Voor meer informatie kunt U altijd terecht in onze kantine. U kunt hier al uw vragen stellen onder het genot van een gratis kopje koffie. Een van onze collega’s zal U vriendelijk te woord staan.

× Hoe kan ik je helpen?